Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska någon är fantastiskt och att alltid kunna lita på varandra är guld värt!


Sann Kärlek...

Hon var bara 13 år och han några år äldre

En dag kom han fram till henne och gav en karamell och sa...
Dig skall jag gifta mig med...

Hon tittade generat och tog emot karamellen

Några år gick och så kom det en dag då de faktiskt gifte sig
med varandra...

De var så lyckliga och delade allt med varandra
Glädje och sorg och stöttade varandra i allt...

De fick rätt så många barn...

och de två följdes åt hela livet tills döden skilde dem åt

Nu är de båda borta, men jag har bevarat deras historia i mitt hjärta
för det är för mig äkta kärlek och vackert när två människor lever sida
vid sida med varandra genom hela livet.




Fri vers (Fri form) av princess in the new world
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-01 16:00



Bookmark and Share


  Angel of love
Den äkta och sanna kärleken håller livet ut, står emot motgångar med styrka.
2014-05-03

  byggpoeten
Otroligt vackert! måste vara sann kärlek:)
2014-05-03

  princess in the new world
Tack så jättemycket! :-)
2014-05-01

    ej medlem längre
Vackert förmedlat!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

princess in the new world
princess in the new world