Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resonabel?

 

 

 

om jag tar reson

resonen

alltså nu har jag 1 reson

visst?

 

 

de spröda glasklockorna

klingar

har alltid klungit

 

"det bästa i livet är gratis

( t ex SolVindåVatten)

de största erfarenheterna

(t ex Kärlek, Sorg)

delar jag med alla"

 

DÅ hör jag universums iskalla floskler

ringer

har alltid rungit

i mitt uttorkade & förtvivlade

öra

 

& nu ska jag dikta oss bort;

 

körbärsblomkörsbärsblom

hundvalphundvalp 

paraplydrinksMello

 

 

 




Fri vers av flygia
Läst 618 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-05-01 16:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Subtilt. Nä, mäktigt. Bra, mycket bra.
2015-06-05

  Flicis VIP
Ja, dikta oss bort...med kvickheter dina. Trevligt.
2014-05-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hej till "resonabel" vad kul du är tillbaka.
Jag gillar mycket din humor i texten, det märks att du är påläst damen och artist i hela du i hela tiden och älskad poet medlem.
ny måne, ny månad.
vad mera av en reson för att ha reason reson skriva och stanna./kram /Diana.

http://www.youtube.com/watch?v=Wa5BfgJWb3o&list=RDWa5BfgJWb3o

2014-05-01

    ej medlem längre
här delas det ut örfilar med ett leende. gillar klungit och rungit.
2014-05-01

  KattenKin VIP
Ligger det verkligen något brilliant i det, så måste jag medge att jag missat det. Däremot var din text charmerande och provocerande.
2014-05-01

  Marianne Räf
Snälla, fortsätt å "dikta" oss bort!
Det känns så bra å läsa dig! Och,
poesi ska skapa välmående.. Det
tycker iaf jag! Ligger det nån reson
i det? Kram! M.
2014-05-01

  Peter Stjerngrim VIP
Trevligt att få läsa någonting från dig här igen ...
Det var ju ett tag sen ...
I vanlig ordning ett flöde som når fram och berör så som bara du gör ...
2014-05-01

  Nanna X
jamen precis va
reson är för själsligt döva
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia