Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pannkakor under pantomimteaterns buss



Kasperdockorna blir osams om vem som ska vara John Blund. De slår nästan ihjäl varandra, men en resande pantomimteater kör över dem och de dör redan innan de hunnit skada varandra.

Pantomimteatern ska spela ”Romeo och Julia”. Problemet är att ensemblen tänder på samma kön och kan därför inte tänka sig in i rollen som det motsatta. De får ångest då och slåss med molnen.

Regissören är knäckt. Han har ringt till jourhavande präst och sökt jobb på arbetsförmedlingen som arbetsförmedlare, men eftersom han stämplar upp till heltid måste han ta hand om de döva för att få A -kassa.

Tygbitarna som ville vara John Blund ligger som pannkakor under pantomimteaterns buss. De drömde om att tolka John Blund, men blev mosade av arton Romeo som vägrade sjunga för Julia under balkongen.

John Blund knallar runt, inte hög på internetdroger. Han går i sin sköna rymd, strör sömn i ögonen på folk och är lyckligt ovetande om allt det folket på Tellus fantiserar om.

___________________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-01 17:13



Bookmark and Share


  Hans Christian

"Kasperdockorna blir osams om vem som ska vara John Blund. De slår nästan ihjäl varandra, men en resande pantomimteater kör över dem och de dör redan innan de hunnit skada varandra. "

Ja, kära vän, jag satte hamburgaren i halsen, när jag läste ovanstående. Fy fan, vad kul och friskt!
Din fantasi är mästerlig!
2014-05-01

    ej medlem längre
DU är inte ute och cyklar i alla fall.
2014-05-01

    ej medlem längre
Hahahaha helskön!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP