Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rimlighetens namn

Det vore ju orimligt
att ständigt vara rimlig
eller att vara inom
rimlighetens gräns

så frågan är ju
hur rimlig är lagom
så att det inte blir
orimligt rimligt

inom rimlighetens gräns
naturligtvis
allt annat vore ju
helt orimligt

Låter det rimligt?




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-01 19:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vet ej..gillar inte ord som rimlig och normal o dess innebörd.
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter