Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvav

 


 


ligger där stilla
så vacker i sin blånad
strypt i violtyg




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-01 19:39



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre VIP
Japp, det gäller att uttrycka sig snabbt i dagens samhälle och du lyckades med det!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP