Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korall

natten sänkte mina händer i vatten
strömmade in i mina fingrar och
begravde ögonen i skymningen
och månens korallrev förförde mig
jag vandrade på bottnen från nymåne till fullmåne
såg mig själv från stjärnorna
hur den drunknade kroppen svällde
av knoppar




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-18 01:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du briljerar här!
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe