Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fniss

Fnissa!

Jag längtar!

Låt mig få höra
vad helst mitt öra
önskar och trängtar

Skratta!

Låt mig få se
gropar av skratt
sådär bara för att
om jag får be

Kram!

Ge mig hetta!
låt mig få vara nära
som för de kära
varmt som detta

Alltihop

Ge mig fniss, kram och skratt
allt på en enda gång
sjung mig en sång
Sådär bara för att!

Sådär bara för att!




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-01 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter