Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek

Jag ser på kärlek som jag ser på
politik
tänker
fin tanke, synd
att den inte funkar i praktiken

ser på de uthungrade
kärlekstomma kroppar
döende för
en dos till

jag ser på älskande par och
dramatiska facebookstatusar
med skräckblandad förtjusning

tänker

"vem visste att man kunde dö
så"




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-02 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek