Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARDAGSGLÄDJE



Igår kom något efterlängtat

Lite knubbig

Svagt brummande

Sugen på det mesta


I dag skall vi ta vår första runda tillsammans

Min nya dammsugare

och

jag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-05-02 08:33



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Underbart!
2014-05-05

    eva m h
haha var det en sån hund!!
2014-05-05

  princess in the new world
Ha Ha ha trodde det var en hund du pratade om...Det var det jag såg framför mig!
Roligt! :-)
2014-05-05

  i af apa
kul! dagens första leende!
2014-05-05

  Alva Johnsson VIP

Kvastavalsen har tystnat.
Härligt skrivet.
2014-05-05

  Ninananonia VIP
:) bra
2014-05-03

  Lena Själsöga Keijser
du skänker
så mycket glädje
2014-05-03

  Per "Läsaren" Sörqvist
skön
2014-05-02

  Stjärnöga
Humor och elegans
med en överraskande
knorr..
jag som trodde
det var en humla :)
2014-05-02

  Linda CH VIP
Mycket nöje! ;)
2014-05-02

  Lars Hedlin
;) bra och skoj!
2014-05-02

    ej medlem längre
Små personligheter kan föda stor kärlek. Lycka till!
2014-05-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ni får det nog fint tillsammans...:-))
2014-05-02

  Maj-Lis VIP
Hoppas att ni blir vänner
2014-05-02

  louisegirl
Glädje med en ny dammsugare :)

2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP