Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det känns tungt

När allt är är svart, vitt eller grått
Du kanske nyss blivit bedragen, eller utsatt för annat brott
Det är i dessa stunder av tvivel och förakt
Livet kan visa sig och ändå blomma i all sin sköna prakt
Plötsligt ditt barn lägger sin kind mot din hand
Tittar dig i ögonen och visar sin senaste tand
Njut då av den kravlösa kärlek de så gladeligen ger,
Utan att kräva efter mer , ge mig mer!
Det räcker att få hålla din hand när ni går där på gatan
Kanske få skratta när du snubblar till och muttrar något om Satan

Nu när du läst dessa rader och gett mig en del av din tid
hoppas jag de kan hjälpa dig att finna en viss frid.




Övriga genrer av Nicklas J
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-02 15:10



Bookmark and Share


  louisegirl
Så bra skaldat!
Gillar!
2014-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Tackar!
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas J