Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sista möjlighet

jag ska visa mig under pseudonym
när dagen övergått till natt
när mörkret intagit staden
när de sista spåren från Valborgs stora brasor försvunnit
när internationalens refräng inte längre är fastetsad i tanken

jag ska visa mig under pseudonym
visa mig för att visa dig
visa dig de inre blåmärkena från dina hämningslösa slag
de som är svarta av smärta
svarta av sorg

jag ska visa mig under pseudonym
för att få dig att lyssna
såsom du aldrig! lyssnade
på mig
när jag visade mig under mitt mitt äkta jag




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-03 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon