Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmm, kanske dags att ta sig i kragen



Säg ja till dig själv
höj blicken inse att du
är värd all kärlek
så som du älskar dig själv
förmår du älska andra




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 811 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-03 22:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna text gäller en människa som verkligen lever och är villig att invitera sin medmänniska till samma upplevelse. Bravo!!
2022-01-22

    ej medlem längre
Ett existentiellt ”JA” - som är viktigt.
2021-06-21

    Maria Malm
Underbar!
2015-08-11

  Angel of love
Underbar text.
2014-11-05

  Lena Själsöga Keijser
vackersannhet
2014-05-06

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så är det!
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP