Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krokushaiku

marssolen lockar
gul krokusrad ur marken
nu skriver vi vår




Bunden vers (Haiku) av Ingrid Nilsson
Läst 604 gånger
Publicerad 2006-03-26 12:12



Bookmark and Share


  rebecca d
nu skriver vi vår...! Det enda som gör det möjligt att vänta är att vi vet att den kommer...eller hur?
2006-03-26

  prinscess VIP
vad härligt
den ger hopp om att
våren äntligen är på väg
tack för denna
du får högsta betyg av mig
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson