Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du glömde att du var ful

 

Ditt leende när du glömde att dina tänder var snea
Dina strålande ögon när du vågade se in i mina
Ditt ansikte när du råkade sätta luggen bakom öronen
Ditt skratt när du glömde att kväva det
Du var så vacker när du glömde att du var ful

 




Fri vers av Bitförbit
Läst 531 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2014-05-04 00:53



Bookmark and Share


    Robin Renmark
Så fint skrivet, även fast jag inte tycker någon är ful :)
2014-11-10

  Connie
Helt underbar!
2014-08-01

  EkFlicka
Otroligt koncis och kraftfull, jävlar vad bra
2014-05-15

  Angel of love
Helt fantastisk.
2014-05-13

  EilahtanM
Åh, vad duktig du är!
Denna gillade jag verkligen. Så enkelt, så konkret och så himla vackert.
2014-05-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
denna sätter punkten på iet, mycket snyggt
2014-05-05

    dittöde
Det här var lite mer än extra bra ;)
2014-05-04

  princess in the new world
Helt underbart och det ligger mycket
sanning i det du skriver!
2014-05-04

  Ponkla
Mycket bra skrivet!
2014-05-04

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar stort
2014-05-04

    ej medlem längre
Ah, så härlig poesi.

" Ditt leende när du glömde att dina tänder var snea " fångade denna läsaren direkt, och resten var bara att fortsätta njuta av*
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit