Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat - tillträde förbjudet

.

Soldränkta kinder,
rosig hy,
sommarvarma läppar,
gräsfläckar på tröjan,

långsam fingerdans
i din handflata,
det pirrar i själen


Ytlig närhet,
berörd och oberörd,
som iskuber i Medelhavet
- men vägrar smälta

I takt
med att solen
eldar upp hela himlavalet
tar klockan sina sista andetag,
och romansens fönster stängs

du glider sakta bort
bortom hjärtats vetskap



- berörd och oberörd




Fri vers (Fri form) av Il poeta della luna
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-04 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna