Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi försöker försoningsknulla vid vattenbrynet



Vi bråkar om solen och några andra saker, innan vi försöker försoningsknulla vid vattenbrynet. Jag frågar vad du heter i andranamn. Du blir galen, har precis börjat suga av mig och vill inte svara på vad prästen sa när du nästan drunknade i dopfunten.

Jag gör en dramatisk åkning med tungan längs ditt lår och känner att jag har huvudrollen, då fittan snart är i rampljuset framför mig. Det är bara det att du undrar om jag redan som barn hade svårt med koordinationen. Klart jag blir skogstokig och springer ut i vågorna.

Till slut är vi ändå ett par igen. Problemet är att vi vill vara romantiska dårar, göra allt ogjort, kanske ha lite kompissex först och sen ta nattvarden tillsammans. Det är inte direkt någon vacker scen, då vi ligger där på stranden och ett gäng nudister med adhd vindsurfar en meter ut i det långgrunda vattnet.

_________________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-04 17:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hihi!Dem överlever!
2014-05-06

  Hans Christian

"Tillslut är vi ändå ett par igen. Problemet är att vi vill vara romantiska dårar, gör allt ogjort, kanske ha lite kompissex först och sen ta nattvarden tillsammans. Det är inte direkt någon vacker scen, då vi ligger där på stranden och ett gäng nudister med adhd vindsurfar en meter ut i det långgrunda vattnet. "

Ett suveränt avsked ? "Nudister med adhd" :o)
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP