Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

 

Döden

lär mig

leva

 

 

2014-05-04  19:18




Fri vers av Minkki VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-05-04 18:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord.
2014-05-19

  Hans Christian
Väldigt SANNA ord och insiktsfullt diktat!
2014-05-05

    Lars Gullberg
och tvärtom Minkki

;-)

ja, det blir ju så ;-)

usch va okänslig jag är som
sätter smileys så här

bara en tanke som ven
genom huvudet




2014-05-04

  Eva Langrath VIP
Så klokt och så sant.
2014-05-04

    ADI Nehlin
så sant, kloka ord
2014-05-04

  walborg
Fint sagt
2014-05-04

  Peter Stjerngrim VIP
Eftersom jag redan varit på andra sidan några gånger och återvänt
vet jag mer bestämt
att jag tror på ett liv före döden
och vet att själen lever vidare
när den lämnar vår kropp vid jordelivets slut ...
Det sistnämnda är inget jag tror på
utan någonting jag vet av egen erfarenhet att det bara är så ...
Varför, hur och till vilket syfte
har jag ingen verklig aning om
men det skänker mig likväl
med eller utan tro, en innerlig sinnesro ...
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP