Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Tyngdlösa ord ~

Jag skriker för allt jag är värd
Du hör mig inte

Du ser mig likt en regnbåge
som kippar efter luft
på livets brygga

Mina värdefulla ord
säger dig inget
Som luftbubblor
lyfter de mot intet
Utan tyngd
Utan vikt

Jag sprattlar till
och skriker högt
Bubblorna spricker
och faller ljudlöst

Jag tappar färg
Du lyssnar inte

Var jag inte värd mer?


 

2014 © Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-04 23:27



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Djupt berörande
med vackra bilder
om sprickande
bubblor och regnbåge.
Det är en riktigt
vacker text med
stort djup
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind