Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll käften ungjävel!

Håll käften ungjävel,
skrek han och slog mig.
En hård smäll,
på käften,
En spark i magen,
ett slag med stekpannan.
Sen svartnade det.
Innan jag somnade in,
kanske för gott, eller för en liten stund.
Tänkte jag,
Håll käften gubbjävel.




Fri vers av Alva Göransson
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-05 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson