Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill vara din morgondag




blottad står jag framför dig
naken inför framtiden
this is it
mitt hjärta darrar
när du andas in

du får inte fly nu
får inte titta ner
får inte skämta bort
älskling,jag vill vara din framtid

jag fläker upp
mig
för dig
jag hatar mig själv
för att jag inte klarar av
att vänta på ditt intiativ
men jag måste få ett svar

bryt tystnaden
öppna upp
låt mig hålla
ditt skälvande hjärta
i mina händer

jag vill vara din morgondag





Fri vers av livräddaren
Läst 849 gånger
Publicerad 2006-03-26 14:07



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...andlöst vackert...!..A.
2006-04-24

  Sjörövarbabe
Otroligt fin text. Man känner igen sig =) Och titeln är bara så himla vacker.
2006-04-09

  oprivat
Åh du är grym älskling<3!
2006-03-26

    vilsen
VACKERT, så det skriker om det !
2006-03-26

  Markattan
Ömsint, längtande och vackert. De kursiverade raderna förhöjer läsupplevelsen av och känslan i detta lite sköra verk. Mycket bra!
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren