Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget nytt. Den togs bort pga av en nyfiken systerdotter.


Älskling.

Vi har det inte lätt du o jag. Inte bor vi i samma stad. Om du inte skulle svara i telefon varje dag. Paniken skulle explodera - för din röst är jag. Smärtorna delar vi på. Det kommer alltid vara vi två. Fast egentligen är vi en. Även om vi inte sover i samma säng. Går inte att beskriva. Du är min livlina. Fallet skulle bli bottenlöst. Om jag inte fick höra din röst. Tänker så mycket på dig varje dag. Känslor - fulla av behag. När vi ses igen - vet jag ej. Men käraste älskling - du är min grej. Livet är av någon anledning - så svårt. Allting står och faller sönder - i livet vårt. Vi lever dock än. Min lilla blomsteräng. Inte lätt att rimma. Utan dig skulle jag försvinna. För du är för alltid - min kvinna. Vår kärlek kommer alltid att brinna. Hoppas du inte har för ont idag. Och mår som stackars jag. När vi ses - krävs inga ord. För vi är - ETT på denna jord. Älskade raring - du är mitt allt. Utan dig vore mitt liv ISKALLT. Jag tror jag måste ringa nu. Till dig - din röst käraste hustru. För det är så jag tänker om dig. Din röst - så varm och öm tröstar mig. Blåa ögon att drunkna i. En dag är lidandet förbi. Och då vilar vi oss i varann. För alltid - min älskade Sussane.




Bunden vers (Rim) av Hans Christian
Läst 716 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-05 17:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Varmt, ärligt och rött...rött....rött av den djupaste kärlek.
2014-10-04

  Eva Langrath VIP
Fina kärleksord.
2014-05-12

  Lollitta VIP
Fast egentligen är vi en.
Även om vi inte sover i samma säng.

När vi ses - krävs inga ord.
För vi är - ETT på denna jord.

____________!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++
2014-05-11

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fin!
2014-05-08

  Angel of love
Kärlekens otroliga kraft.
2014-05-06

  Connie
Vacker text om kärlekens kraft!
2014-05-05

  S.A.I. Steve Lando
härligt om de starka känsloband man kan knyta samt känna
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian