Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den kåta mullvaden i cyberrymden




Jag är trött på ensamma blåljusnätter i sovrummets dunkla vrå. Det ger mig sömnbesvär och därför börjar jag skriva kontaktannonser på Internet, vill gärna känna lust och fägring stor med kanske just dig.

Jag byter skepnad hela tiden, när min osynliga pennan fladdrar i cyberrymden som en kåt mullvad. Ibland är jag solrosens helikopterförare, andra gånger livsnjutaren som står på poetiskt stjärnglitter och vinkar till dig.

I mina bästa stunder är jag badankan i badkarets sköna badvatten. Jag kvackar endast om du ber mig om det, men jag tänder ändå stearinljusen innan du ringt på dörren och sagt hej. Innan jag ens vet vad du heter här och nu.

Det är bara det att svaren är väldigt många, innehållsrika och detaljerade, men mängden underbara idéer gör mig stressad. Jag har inte ens läst en sjundedel, innan jag mår som eremiten i bollhavet.

_______________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-05 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP