Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - Lilla Hult

 

En dansant man i från Lilla Hult
tog och rakade hela sin skult
sen gick han till Rotundan
och sen gick det undan
han hamnade med Svea i tumult




Bunden vers (Limerick) av Cris
Läst 463 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-05 19:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
snyggt formulerad limerick, ja !
2015-01-24

  Ronny Berk
snyggt formulerad limerick, ja !
2015-01-24

  Jessica Ebbesson
Hahaha :)!!
2014-05-09

  Björn Björkegren/Blue Bear
Sköj-sköj!
2014-05-08

  Fredrik P. VIP

I dansens virvlar kan allting hända.
Lyckad limerick från Lilla Hult.

2014-05-06

  lodjuret/seglare VIP
Och så säger de det hänger på håret, men det är visst bara prat. Kanske att på ambitionen det ger den lektionen för envar kandidat att hamna i situation för ädla känslor?
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris