Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre du

Nu inte längre du
Min vintersaga är slut
Du var verkligen aldrig min
Men jag var helt och hållet din
Jag lät dig äga mig
Jag ville att du skulle äga mig
och min tid
Du gav mig en respit
Du fanns för mig
på ditt eget sätt
På det där sättet
Men inte mera nu
Jag samlar bitar av mig själv
Jag träffar andra
Jag går på dejt
och skrattar när han kysser mig
Vad gör du nu?
Vem kysser du?
Min kropp vill dina händer
Jag saknar dig
Härifrån till Kville
Mest saknar jag nog
det du aldrig gav.




Fri vers (Fri form) av Louise Sparring
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-05 19:58



Bookmark and Share


  Nasruddin
I hear you baby, I feel your pain!
2014-05-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
synd du inte fick
du borde ju alltid få

allt du vill
2014-05-05

  byggpoeten
Vemodigt, dock bra skrivet:)
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring