Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mindfulness och mysterium i naturen


Lukta


Fulländad doft
behagligaste smekning
säger att jag är här
och ingen annanstans

Ja, precis som i barnaår
tar den mig i handen
tröstar och viskar
hemligheter
bara blommor kan prata
men hjärtat kan känna

stort som ett helt universum?




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-05 21:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
belevande uppskattande o fint
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson