Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inne i köket. Min första födelsedag efter min dotters död.


VILL SÅ GÄRNA TRO.




En sorgmantel satte sig på min tröja

På vänster sida

Hjärtats plats

En oförglömlig händelse

på min födelsedag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-06 08:15



Bookmark and Share


  Maria T
Smärtsamt
2014-05-11

  Stjärnöga
Så oändligt skört
sirligt vackert och
hjärtskärande
sorgesam men
ändå hoppfull
din text är..

Kärleken är
oändlig och
lever vidare.. :) kram
2014-05-09

  Lena Själsöga Keijser
nära är nära
2014-05-06

  Lars Hedlin
Starkt i känslan denna ! kram
2014-05-06

    ej medlem längre
Det är en hälsning full av kärlek till dig.
2014-05-06

  Linda CH VIP
Jag blir djupt berörd. Känns som ett tecken från ovan.
2014-05-06

  louisegirl
Berör..
Så fint skrivet!
2014-05-06

  Alva Johnsson VIP
Din dikt föder så många funderingar
2014-05-06

  walborg
En gripande bild - Guds visdom och tröst
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP