Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt ensam i skolan och kunde känna hur folk tittade på mig. \"Där sitter hon ensam, stackarn.\" osv. Jag har vänner, därför var det irriterande att känna de blickarna.


Jag vet nog allt

Jag vet att ni snackar,
snackar bakom min rygg.
Tror ni inte att jag vet?

Ni snackar så mycket,
så jävla mycket skit.
Tror ni inte att jag vet?

Jag vet att ni snackar,
snackar för att verka tuffa.
Jodå, jag vet nog allt.

Ni är osäkra,
så himla osäkra
på er själva.

Och jag vet nog allt,
att ni snackar bakom min rygg
när jag inte ser.




Övriga genrer av DEVOTCHKA
Läst 917 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-26 15:05



Bookmark and Share


    Parlophone
vackert
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

DEVOTCHKA
DEVOTCHKA