Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
historien om herr Otto spik


Otto Spik

Otto spik
En liten historia om en spik, OTTO var en lång och blank spik med
välformat huvud, namnet Otto fick han av den gamle gode mannen
som var snickare och använde spikar i sitt dagliga värv, men den gamle
mannen var nu död, och Otto låg i sin låda med sällskap av andra spikar
och nubbar Otto ansåg att den gamle snickaren hade prioriterat otto
för han hade en egen låda med ordning och reda, utrymme för sin
långa kropp så han kunde sträcka ut sig. Men numera låg alla tillsammans
i en verktygslåda bland nubbar och småspik av diverse slag ,Otto kände
sig oandvänd och suckade så djupt att hela spik kroppen vred sig.En granne
till otto en liten nubb, hörde suckarna från Otto,och tyckte att nu får det
vara nog,Du är lång och blank, är väl synlig i din längd!se på mig liten och
knubbig tjockhuvad användes mer sällan än någon av oss i verktygslådan,
men jag ger inte upp jag är av en god gammal nubbsläkt - tänk bara omklädning
av möbler och liknande , där är vi oumbärliga nu väntar jag bara att komma till nytta igen av en duktig hantverkare var så säker det kommer att hända snart det känner jag på mig sa nubben med bestämd stämma, Otto fylldes av ett plötsligt hopp så starkt och mycket sällsynt för honom , plötsligt blev verktygslådan deras gemensama hem så nu levde de tillsammans på hoppet-




Övriga genrer av annalöfqvist
Läst 246 gånger
Publicerad 2014-05-06 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalöfqvist