Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gaaah


Det är inte
meningen
att jag ska
vara kreativ
ikväll.

Om det var
meningen
att jag skulle
vara det hade
jag kommit på
nå bättre än
det här.

Och då var jag där igen,
fattar inte att jag hela
ska behöva slåss
med mig själv.

Så fort jag gör
nått så
måste jag racka
ner på skiten.

Sååå sjukt irriterande.

Jag vill hemskt gärna
kunna säga att det jag skriver
här näst är sant

Jag är egentligen
glad, social och trevlig.
Och värd att få må bra.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-28 01:40



Bookmark and Share


  Fulbergarn
vissa dar är bara vissa dar

tror ordet ska stå precis som det står i texten

Det är så det är
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt