Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnhav

Står på månen,
blundar
gör ett knäböj
Hopppar
Fa
ll
e

r

En stjärna kysser min skuldra
och
Jag badar












i





















g @ | a x 3 r.




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 663 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-05-07 06:22



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vacker
2014-06-12

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2014-05-13

  Drömfångare
Enastående vackert och drömlikt, som en dimma av silver :)
2014-05-09

  Hogstedt
Just plain awesome!
2014-05-08

    det var en gång
Kul att se att en utmärkt text har blivit uppmärksammad. Förstår varför!

Jag

F

a

l
l

för den, inte på grund av gravitation utan av mycket starkare krafter! Du får en varm internetkram!
2014-05-07

  princess in the new world
Så jättefint beskrivet och man kan riktigt leva sig in i situationen...Tycker om den här!
2014-05-07

    ej medlem längre
Målande och helt fantastisk, ler hela jag.
2014-05-07

  Hans Christian

"En stjärna kysser min skuldra
och
Jag badar"


Slutet på en dikt så viktigt. "och jag badar" Hur kan man komma på ngt sånt? Härlig och begåvad kreativitet.
Tycker om hur du grafiskt skrivit "faller".
2014-05-07

  Marianne Räf
Den var söt!!
2014-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Tycker mycket om!
2014-05-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
En text
som når en
som en drill
va´du kan
få till!
2014-05-07

    ej medlem längre
Skön lek med att överskrida gravitation och rymd...
2014-05-07

  Ali D VIP
he he mkt bra

lekfullt
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra