Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svart hål

Det stora svarta hålet syns inte,

men det växer för varje dag och natt.

En tomhet svår att förklara,

men det gör mig alldeles matt.

Ingen energi ingen ork ingen lust,

det sitter ingenstans och överallt.

Jag känner mig ensam i en folkmassa,

det känns bara så jävla kallt.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-07 14:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske svarta hålet är i själen
eller rent av uti Sälen
en skidort utav många
dit vallfärdar nog många
vilka där söker tid ha ihjäl en
2014-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra text.
"Det sitter ingenstans och överallt".
Exakt.
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver