Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I landet lagom idag

höger vänster och däremellan
upp och ner
han hon hen

du gamla
du fria

bakom stängda dörrar utövas förtryck

















Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 395 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-07 15:38



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
En text som säger mycket.. bra skrivet min vän..
2014-05-09

    Rolf Zandén

Det är rörelse i dikten, öppen skön!
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun