Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok.

Raderna fylls av minnen,
posetiva,negativa, minnesvärda.

Färger skiftar i olika nyanser,
Språket växlar.

En personlig bok,
Något som man kanske skrattar åt när man blir äldre, kanske annars le.




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-07 19:22



Bookmark and Share


  byggpoeten
Fångade denna bok perfekt:)
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl