Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kadaver

det var inte innan
den kvällen, den i april,
som jag tror att
jag såg dig, på riktigt, för första gången

i ett hav utav suktande tonårshjärtan, eller kanske var de
lite äldre,
med för höga
doser obestämt
i kroppen, och läppar
som just då bultande blodröda kunde kyssa (precis vem som helst)

det var nog inte innan
den kvällen, du vet den där dan,
som jag tror att
jag kände dig så otroligt nära, för första gången
en andedräkt
i nacken, och dina armar
någonstans
och dina händer, fumliga som bara berusade tonårshänder
kanske kan vara

och kanske var det nog inte innan
den kvällen, du vet under aprilhimlen,
som jag tror att
jag någonsin sett dig kyssa
någon annan
sett dina fumliga,
tonårshänder, över så många andra
(dunkande.bultande.klappande) figurer

och
jag tror
att det var
just den kvällen
just när du äntligen var, där jag alltid föreställt mig,
som jag äntligen
blev fri





Övriga genrer av Ms.Sophy
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-07 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ms.Sophy
Ms.Sophy