Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer.



Händer överallt,
det var händer överallt.

Jag skrek

jag grät

jag sparkade

jag bets

men jag kunde
inte komma loss.

För det var
händer överallt.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-08 03:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör.
Väcker tankar och frågor.
2014-05-08

  Nolltillhundra
Herrejäklar. Bra, bra, bra, bra, bra!
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt