Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
UR MIN DAGBOK


EN KÄRLEKSFULL KOMPLIMANG




-Vet du vad det är för likhet mellan dig och en koltrast?

-Ni är inte mycket att se på men ni har andra värden!

Koltrasten var hennes favoritfågel.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-05-08 08:25



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tycker själv om koltrasten för den kommer med budskap om våren *ler*
Det var en kärleksfull komplimang till din dotter + koltrasten/ kram
2014-05-21

  Alicia Stenfors
...och andra världen!
2014-05-15

  Maria T
Kanske sjunger ni lika vackert
2014-05-11

  Stjärnöga
Ja vad spelar det för roll
om man är klädd i frack
eller säck
när man sjunger som
en ängel..
Koltrasten är min
älsklingsfågel och
en kommer och
sjunger god natt
för mig varje kväll
om han får för frun
nu i kärlekstider.. :)

Så vackert skriven :)
2014-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, alla är värdefulla...mycket fint...
2014-05-08

  Maj-Lis VIP
Den sjunger ju så underbart...är även vacker
2014-05-08

  Lars Hedlin
JA en mixad känsla bra beskrivet!
2014-05-08

    ej medlem längre
Det finns yttre skönhet...och så finns det inre.
2014-05-08

  louisegirl
Vemods vackert!
2014-05-08

  Angel of love
Lite dubbel känning av den här texten!
Kram
2014-05-08

  Lehva VIP
Jag känner både vemod och glädje när jag läser din text. Tack!
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP