Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter flera år i en destruktiv relation och fyra år i ensamhet så har jag nu levt ett år med en härlig, respektfull och trygg man. Jag är lyckligt lottad.


Min livskamrat

Du och jag
blir aldrig ett
Det vore faktiskt
helt fel sätt
Du och jag
blir mer än så
Vi fortsätter
att vara två




Fri vers av Lehva VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-05-08 08:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det gäller att behålla sitt jag även i en tight relation.
2014-06-08

  WyS VIP
Vackert!
2014-05-25

  M M Mannheim VIP
Den var bra! ?? Jag och min fru är också så fortsätter att vara två efter 44 år.
2014-05-19

  Connie
Ljuvligt vacker om samhörighet!
2014-05-14

  bittemi VIP
Ja så ska det ju vara! Fin text
2014-05-13

  Eva Langrath VIP
Fint skrivet
2014-05-12

  Annika Persson
så bra
2014-05-12

    ej medlem längre
Underbara ord!
2014-05-11

  axveronika
Jamen så bra skrivet.
2014-05-10

  Cathrin M
Det ryms mycket i dessa rader. Lättsamt och allvar. Fint!
2014-05-09

    Mia-Karin Larsson
Så koncist, så bra. Toppen!
2014-05-08

  louisegirl
Just så..
Härligt och fint!
2014-05-08

  Angel of love
Så livet ska vara.
Härligt och igenkännande
2014-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Rätt så!
Två personer som tillsammans blir en helhet.
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP