Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite reflektioner föör att skriva nåått.


Nattdoft.

tro,
på regnet
som blöter dina kläder
om du inte kan lita på mig

-fukt-

duvorna exploderar som svavel ikväll,

-lukt-

stavelserna är svarta och
dom letar eld

-natt-

berget lutar sig närmare
tungt,
utan mening

-doft-

syrener som växer

-luft-

lastbilarna hämtar kraft innan de skriker ner för bron

-ljud-

bänksåg,
rotavdragsinhyrd lördagsnickare.

-tanke-

vi är bara damm.




Fri vers av kalle ankus
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-08 21:38



Bookmark and Share


  Rochester
Ett nytt skrivsätt, ny ton för dig. Mer energiskt än ditt vanliga.
2014-05-08

  Marianne Räf
Jekkligt bra präntat!!!!!!!
Måste läsa igenom, igen!
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus