Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matt

Livet är som ett parti schack.
Du börjar med att lära dig hur pjäserna flyttas.
Detta utökas med att du börjar förstå vissa enkla drag.
Efter några års tränande har du memorerar väldigt många kombinationer och taktiker.
Med tiden blir du den bästa spelaren på hela företaget.
Men du glömde din roll i spelet.

Vilken av pjäserna på brädet är du?




Fri vers (Fri form) av små tankar
Läst 242 gånger
Publicerad 2014-05-09 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

små tankar
små tankar