Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amanda

Hon frågar om mycket
men jag har sällan några svar
Hon vågar ställa frågor
som jag också har
Ibland kan jag lösa gåtan
men ofta går jag bet
Frågor utan svar
är det bästa hon vet




Bunden vers av Lehva VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-09 12:58



Bookmark and Share


  Angel of love
Låter som en underbart nyfiken flicka.
2014-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Text med stort innehåll.
2014-05-10

  Cathrin M
Vilket fint porträtt!
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP