Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets mysterier

av livets mysterier är livets gåta

det allra bästa

allra viktigaste

du någonsin har

sök inom dig

djupt därinom

då finner du svaren

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-09 14:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet.
2014-05-13

  Lars Hedlin
Bra där!
2014-05-12

  Maria Sundelin VIP
Men leta inte för mycket.
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77