Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi aldrig var nog aldrig vackrare

Visst är jag lite berusad
men medan månen kastade bleka skuggor
gled jag fram i vårnatten med Lasse i lurarna
som försäkrade att han i alla fall
aldrig åkt ut till havet
även om han sett det då och då på håll.
Själv fick jag de där dofterna
den där aningen av sommarnatt
och en smula whiskey

rakt in i hjärnan
blå
och sedan svart när jag passerade
huset med de blåa fönstren
ånger är ett effektivt sätt att
förtränga skuld

Vi var överens tidigare
medan vi såg på de som lyckats

när känslan blev sådär stark att
rösten inte bar medan åtta tusen
människor vrålade din egen låt

jag är inte förvånad
inte miss lee heller

Men jag kommer nog aldrig att glömma
sommarnattens hemliga doft
jag vet att även du minns -
eken, åtrå, myggor
och kanske aningen många nubbar

aldrig var vi vackrare




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-10 02:02



Bookmark and Share


    Erika H
Oerhört vackert skrivet. Dina ord tränger in och har en förmåga att fånga känslor och sätta bilder till dem.
Magi.
2014-06-11

  Teresia Ridell
Underbar !!! Vilken känsla i dina ord, gillas mycket !!
2014-05-10

  Angel of love
Berusande härlig.
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP