Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STILLESTÅND






Läste upp förslag på text

maken ruskade på huvudet

och sa

-Bättre kan du!

inväntar morgondagen.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-05-10 09:31



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Det blir säkert ännu bättre!
2014-05-15

  Lars Hedlin
Vad säger själen dig>?
2014-05-12

  Maria T
Men vi kan tycka olika
2014-05-11

  Stjärnöga
Älskar det talesättet
men din sträng
ljuder vackert
också i
stilleståndet..
2014-05-11

  Palett
Ett omdöme skadar väl aldrig !
2014-05-10

  Annika Persson
För vem skriver du?
2014-05-10

    ej medlem längre
Du kan alltid skriva bra texter!
2014-05-10

  Ljusletaren
Wow vilken bra make du har som säger sanningen /krma
2014-05-10

  louisegirl
Ja så kan det va ;)

2014-05-10

  Maj-Lis VIP
Ibland blir det stillestånd
2014-05-10

  Ronny Berk
inväntar makens texter så ska jag ge ett omdöme !
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP