Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanilla









Den bortglömda staden ja, på din näthinna, den ja. Den du fick besöka endast nattetid. I dina tankar och i dina drömmar. Det var där, där som vi träffades. Det var där som tågen, tågen uppå kullarna nedför de vidsträckta skyarna vi begav oss. endast Ögonlocken rör sej medan kroppen lyfter, vaggar nästan och jag vill hålla dej så du inte faller ut ur din kvarglömda stad. Utanför regnar det och droppar slår mot fönstret. jag ser tågen utanför hur de står helt stilla och väntar på dej. Jag stryker min hand om din kind och ser lamporna tändas på stationen. Du vaknar och berättar om en stad du velat besöka. Du tittar ut genom fönstret och din blick vill säga något.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-10 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg