Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ För evigt ~

När lidelsens rörelse
mist sin glans
kommer du över mig
och jag kan vara

När ångestens regn
minst sin styrka
kommer du intill mig
och du kan svara

När ensamheten vind
flyter sin stig
kommer du närmare mig
och jag kan svara

När rädslans flod
flyger sin väg
kommer du i mig
och vi kan vara

För evigt

 

2014 © Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-10 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind