Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regndropparna

mitt i en kyss, mitt i ett regn
mitt ibland stressade människor
där fann vi varandra igen
på en tågperrong som just då var allt 
 
det är det stora i det lilla
regndropparna jag kysste bort från din nästipp
solskenet som vi förde in i varandras gråa vardag
den extra stationen jag åkte för vi var inte redo att skiljas åt

ibland kommer ett mörker
det man trodde var för evigt borta
Sådant som skapats för att förstöra
Sådant som aldrig borde hänt

men förenas man i en kyss
på en tågperrong någonstans
mitt ibland stressade människor
då betyder regndropparna på din nästipp allt

 




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 675 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-05-10 15:39



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Så vacker den är
din regndroppskärlek
om korta möten
längtan
att fånga allt
i stunden..
2014-05-19

  Eva Langrath VIP
En text som inger hopp fint och ömsint skriven.
2014-05-11

  Lehva VIP
Härligt vackert skrivet:-)
2014-05-11

  Katinka VIP

En otroligt vacker bild både i textspråket, med tågperrongen och hur du åkte med en extra station. Och som metafor för vad som sker med oss människor på resan genom livet.

Minnet av dina varma kyssar i regnet på tågperrongen den morgonen bär jag med mig i hjärtat nu och för alltid.
2014-05-11

    ej medlem längre
Jag drunknar i dessa vackra regndroppar av kärlek skrivna!Oemotståndlig!Tågperronger och stationsbyggnader är oftast otroligt romantiska platser!
2014-05-10

    ej medlem längre
Du skriver från hjärtat.. Bra Mike!
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike