Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De levandes land

Ännu är vi kvar i de levandes land.
Oförsiktigt drar vi fram
som om våra dagar inte är räknade.
Vi spiller hjärtats blod
och krigar för ingenting.
När ska vi upptäcka doftspåren
som leder till de hemliga grottorna.
Platserna för vår längtan
dessa som dårarna redan upptäckt.





Fri vers av snoffea
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-10 17:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
aldrig.
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

snoffea