Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE FÖRLORARNA

De som känner sig förlorade

Tar varje tillfälle i akt, ifall de känner att de fått lite makt,

Att missbruka sin ställning och trakassera andra.

 

Samuel E. Rajeus, Stockholm, den 10 maj 2014




Fri vers (Fri form) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-10 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP