Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration

Frustration över att vara där jag är och veta vart jag ska…
Vill ta mitt pick o pack o dra vidare här o nu…
Komma vidare i mitt liv på det sätt som jag vill ha det…
Söka en rot att fastna vid…
Att bli den jag en gång var…
Att låta min blockering av smärtan vara…
Gå vidare i min utveckling som människa…
Min frustration är en seger!




Fri vers av Bumpen
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-11 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bumpen