Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåshud och musik


Vi sitter på bryggan och badar fötterna.
i en sjö av gåshud och musik.

Du berättar så lite, och jag lyssnar så mycket,
men vi skrattar åt det ändå.

Jag lutar huvudet mot din axel,
och du pekar mot himlen med ditt smutsiga finger.

\"Jag ska bli en fågel när jag blir stor\".

Jag ler, och fångar solen och ögonblicket med hjärtat.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-03-26 21:23



Bookmark and Share


  Cecilia H
det här är så vackert att jag saknar ord! när jag läser får jag sån lust till att förflytta mig till sommaren! tack för denna :)
2006-03-26

  Semir
väääldigt fin :)
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette